Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana sociologinja in specializantka integrativne psihoterapije. Delo z ljudmi me spremlja že ves čas moje poklicne poti. Dragocene izkušnje o odnosih med ljudmi sem si začela nabirati kot strokovna delavka  na Centru za socialno delo in v Kriznem centru za mlade.

9 let sem sodelovala z Zvezo prijateljev mladine Slovenije kot svetovalka na telefonu za otroke in mladostnike. Nekaj let sem aktivno delala kot zagovornica otrokovih pravic, ko sem zastopala otroke, ki so bili žrtve različnih oblik nasilja.

Želja po poglobljenem razumevanju našega notranjega sveta in medosebnih odnosov me je leta 2009 vodila v študij integrativne psihoterapije.

Sem specializantka iz integrativne relacijske psihoterapije na inštitutu IPSA, ki je članica
organizacije IIPA (Mednarodna zveza za integrativno psihoterapijo) ter EAIP (Evropska zveza za integrativno psihoterapijo). Sem članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo, ki je član Slovenske krovne zveze za psihoterapijo, in članica društva Metulj, centra za pomoč otrokom, mladostnikom in odraslim v stiski.

Zaključila sem Napredni trening za učitelja čujejčnosti pod vodstvom Eluned Gold in Melite Košak. Elemente čuječnosti integriram v svoje psihoterapevtsko delo s klienti. Več o pomenu čuječnosti v psihoterapiji si lahko preberete tukaj.

Izobraževala sem se iz psihoterapije anksioznih motenj po principih ACT (Acceptance and committment Therapy) in odkrila pomen in uporabnost tega psihoterapevtskega pristopa pri svojem delu.

Verjamem, da je pogoj za uspešno psihoterapevtsko delo nenehen osebni in profesionalni razvoj. K temu prispeva osebna terapija, redna supervizija ter pridobivanje novega znanja na seminarjih in delavnicah.

Moje poslanstvo je biti pristna in prisotna mama, žena, prijateljica in psihoterapevtka. Uživam v stiku z naravo, v gibanju, prebiranju in poslušanju vsebin, ki me prebudijo in spodbudijo k poglabljanju stika s sabo. Del mojega vsakdana je tudi čuječnostna meditacija, ki mi pomaga biti tukaj in zdaj in s pomočjo katere raziskujem in spoznavam sebe. Najbolj pa se napolnim ob preživljanju časa s svojim najbližjimi.

Verjamem v moč motivacije, spremembo in vrednost medčloveških odnosov.

Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj; Telefon: 041/629-652